Politika privatnosti

Ova politika ima za cilj da vas informiše o tome kako prikupljamo, koristimo, i štitimo vaše lične podatke. Vaša privatnost je od suštinskog značaja za nas i trudimo se da je zaštitimo u skladu sa relevantnim zakonima i regulativama.

Prikupljanje i upotreba podataka

  1. Lični podaci: Lični podaci su informacije koje vas identifikuju kao pojedinca, kao što su ime, adresa, e-mail adresa i broj telefona. Prikupljamo lične podatke samo ako nam ih dobrovoljno dostavite putem naše veb stranice, pri komunikaciji sa našom službom za korisnike ili tokom procesa narudžbine.

  2. Svrhe prikupljanja: Vaši lični podaci se prikupljaju isključivo u svrhu obrade vaših narudžbina, pružanja podrške korisnicima, i informisanja o proizvodima, uslugama i promocijama Obuće Vesna.

  3. Sigurnost podataka: Obavezujemo se na zaštitu vaših ličnih podataka i primenjujemo tehničke i organizacione mere kako bismo obezbedili sigurnost i povjerljivost tih podataka.

Deljenje podataka

  1. Treće strane: Vaše lične podatke nećemo deliti sa trećim stranama bez vaše izričite saglasnosti, osim ako to nije neophodno radi ispunjavanja vaših narudžbina ili zakonskih obaveza.

Prava korisnika

  1. Pristup, ispravka i brisanje: Imate pravo da pristupite, ispravite ili obrišete svoje lične podatke koje smo prikupili. Ako želite da izvršite ova prava, molimo vas da nas kontaktirate.

  2. Odjavi se od promotivnih poruka: Imate opciju da se odjavite od primanja promotivnih poruka putem e-maila tako što ćete slediti upute za odjavu koje se nalaze u tim porukama.

Promene politike privatnosti

  1. Ažuriranja politike: Politika privatnosti može biti ažurirana povremeno kako bismo odražavali promene u zakonima i praksama. Ako dođe do značajnih promena, obavestićemo vas putem naše veb stranice ili e-mailom.

Kontakt informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa našom Politikom privatnosti ili načinom na koji tretiramo vaše lične podatke, slobodno nas kontaktirajte putem kontaktnih informacija navedenih na veb stranici.

Hvala vam što ste odabrali Obuću Vesna. Vaša privatnost i sigurnost su nam na prvom mestu, i trudimo se da osiguramo da se vaši lični podaci tretiraju sa pažnjom i odgovornošću.